Welkom BIJ

OO-TRANS

OO-TRANS vervoert goederen door heel Europa, waarbij we ons gespecialiseerd hebben in transport naar Duitsland en Polen. Wat u ook wilt vervoeren, waarheen en wanneer dan ook, één ding staat voor ons centraal: uw goederen worden met de meeste zorg vervoert. U merkt in onze hele wijze van werken dat OO-TRANS staat voor ‘First Class’-dienstverlening. Dat begint met de manier waarop we u te woord staan, dat zetten we voort in onze planning en het transport en dat hebben we ook doorgevoerd in ons stipte aflevering.

All-in Websites: voorbeeld transport
AL MEER DAN 60 JAAR op DE WEG

OVER OO-TRANS

In 1956 kocht Ben Trukker zijn eerste vrachtwagen en vervoerde meubels vanuit de fabriek naar zowel particulier als meubelwinkels. Vanaf de jaren tachtig kwamen ook de zonen in het bedrijf en zorgde Mina Trukker voor de administratie. Zo groeide het familiebedrijf en wordt het nog steeds gerunt door de familie Trukker.

Inmiddels rijdt OO-TRANS met meer dan 50 trekkers en is er een opslagplaats beschikbaar van 1500 m². Vanwege de centrale ligging in het havengebied, kan OO-TRANS u snel bedienen naar alle omliggende landen.

DIENSTEN

TRANSPORT

BIJ OO-TRANS kunt u terecht voor distributie in de Benelux, alsook de meeste landen binnen Europa. Naast onze buurlanden Nederland, Luxemburg en Frankrijk, hebben wij dagelijks ritten door heel Duitsland en Polen.

Bij uw transport proberen wij altijd mee te denken om zo efficiënt en budgetvriendelijk mogelijk de taak correct te voldoen.

WAREHOUSING

Naast containervervoer, kunnen wij ook transport verzamelen in onze eigen opslaghal van 1500 m². Ook tijdelijke opslag tijdens douaneformaliteiten is mogelijk.

Door vervoer en opslag te combineren, heeft u heel wat minder zorgen.

Vanzelfsprekend hebben wij volledig geïsoleerde en brand/kraakveilige magazijnen.

EXTRA DIENSTEN

In onze warehousing kunnen wij ook voor uw voorraadbeheer zorgen.

Voor leveringen op speciale plaatsen, of bij particulieren, kunnen wij voor u alle extra logistiek verzorgen.

adres

Havenlaan 1, 2180 Antwerpen-Ekeren

BTW/Ondern. nr: BE0123.321.123