SUPPORTFORMULIER

Voor commerciêle vragen, gebruik het CONTACTFORMULIER.
 
Aanpassing van een e-mailaccount, resetten van een wachtwoord, aanpassing van tekst in uw website, etc.
Laat ons zo duidelijk mogelijk weten waarmee wij u kunnen helpen.
 
Elke aanvraag voor aanpassing, wordt eerst geverifiëerd voor doorvoering. Dit kan per e-mail of per telefoon zijn.FAQ

Alles voor een professional; website en e-mail. Het ontwerp van de website, de hosting van de website en e-mail, de domeinnnaam en het beheer.

In de standaard formule is er geen mogelijkheid om zelf uw website aan te passen. Eventuele aanpassingen kunnen wij op uw verzoek doen.

Wenst u toch zelf uw website te kunnen aanpassen, of delen daarvan, neem dan contact op voor een offerte op maat. 

Dit zal grotendeels afhangen van hoe snel u uw inhoud voor de website aanlevert. Zodra wij alle gegevens en/of afbeeldingen hebben, kan uw website in een week online zijn.

Uw domeinnaam wordt vastgelegd op het moment dat wij uw voorschot ontvangen. Ook uw web hosting wordt direct geactiveerd. Eventuele e-mailadressen kunnen dan direct worden ingesteld en gebruikt. 

Voordat we uw domeinnaam registeren, vragen wij een voorschot van 199 euro (excl. BTW). Bij oplevering en defintief online zetten van uw website, wordt de resterende 250 euro (excl. BTW) gefactureerd.

Ong. vanaf 2 maanden voor de vervaldatum van uw account, krijgt u van ons een e-mail met de vraag voor verlening. Zodra u verlengt, krijgt u een factuur, te betalen vóór de vervaldatum van uw account.

Bij niet verlengen of niet op tijd betalen van de verlenging, wordt uw account (domeinnaam, e-mail, hosting, website) automatisch stopgezet.  

U kunt betalen op onze bankrekening BE52 7310 1996 6009 (BIC: KREDBEBB). Ook bieden wij de mogelijkheid om online te betalen met Bancontact, MasterCard, VISA en American Express. Wij rekenen geen extra kosten voor online betalingen.

Per verlenging is één aanpassing inbegrepen. Wenst u extra aanpassingen, dan laten wij u altijd eerst op voorhand weten wat de kosten zijn.

Ter indicatie; een gemiddelde pagina-aanpassing zal ong. 60 euro (excl. BTW) bedragen. 

All-in Websites FAQ

Technische FAQ

U kunt uw e-mail zelf instellen via het control panel. FAQ over e-mail vindt u op de website van onze hosting provider.

Standaard bouwen wij Google Analytics in uw website. U ontvangt van ons een login en wachtwoord, zodat u online alle websitegegevens kunt bekijken.

All-in Websites

is een intitiatief van
BOX Internet Services BVBA

Disclaimer & Privacy Policy

Contact

E-mail: contact@allinwebsites.be
Telefoon: +32 (0)3 555 9667

Adres

BOX Internet Services BVBA
Edgard Tinellaan 7
2630 Aartselaar

BTW/Ondern.nr: BE0866.179.811